Knotts Crossing Resort
***
Cnr Giles & Cameron Streets, Katherine, 0851, Australië
Boek online nu. Vanaf AUD196.
Bekijk alle foto's in de galerij
Boek online nu
Boek nu
Vanaf AUD196
nachten
1 Kamer Met 2 Volwassenen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer

Knotts Crossing Resort is een 3.5-sterren hotel gunstig gelegen in Katherine. De accommodatie beschikt over faciliteiten met computer- en zakelijke dienstverlening. De accommodatie biedt gasten de mogelijkheid om ter plaatse een auto te huren.

Op zoek naar een plek om te eten? De accommodatie beschikt over ten minste één volledig uitgerust restaurant. Zwemmen in het binnenzwembad van de accommodatie is het gehele jaar door mogelijk. Wanneer het weer het toelaat, is het buitenzwembad ideaal om even te genieten van een moment van rust.

Voor uw gemak is er ter plaatse een geldautomaat. Geniet van barbecuen met familie en vrienden met behulp van de aanwezige barbecueroosters. Gasten kunnen genieten van een grote selectie van zowel alcoholische als non-alcoholische dranken in de bar/lounge van het hotel.

Hotel Services en Faciliteiten

WiFi gratis Parkeren gratis Ontbijt gratis

Hotelfaciliteiten

 • Businesscentrum
 • Autoverhuur
 • Restaurant
 • Binnenzwembad
 • Buitenzwembad
 • Geldautomaat ter plaatse
 • Barbecueroosters
 • Bar/lounge

Reserveren

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Bekijk alle foto's in de galerij
Beoordelingen
Wees de eerste om een review te schrijven!

De omgeving

  Vliegvelden
  • Katherine, NT, Australia (KTR-Tindal) - 7.90 mi